«Байдарки 2014»


01.08.2014

Матвія 24:14 – і проповідувана буде ця Євангелія Царства по цілому світу, на свідоцтво народам усім. І тоді прийде кінець.

Для когось літо це відпочинок на морі, у горах, на дачі а для Літературних Євангелистів Буковинської конференції літо - це час проповіді через книги на нових територіях.

З Божої милості та Його керівництва з 14 липня 2014 року, не дивлячись на політичну ситуацію та настрій людей стартувала вже в котре програма «Байдарки ». В цьому році програма проходила на території двох районів що на Тернопільщині, а саме в Зборівському та Козівському районах.

На кордоні с. Плотича та с. Будилів, на чудовому березі річки Стрипа природа сприяла тому щоби ЛЄ проживали в наметах саме там. Енергійні та натхненні, готові та впевненні в Божому керівництві ЛЄ прийнялись за роботу почавши із районного центру м. Зборів. За три дні в цьому місті було залишено 333 книги, пережито цікаві досвіди, та спілкування із цікавими та однак настороженими людьми. Можна сказати впевнено що Бог чудесно поблагословив нас на цій території двох районів. Хоча часто перепадали дощі, але ні одного разу дощ не падав під час роботи ЛЄ. Часто дощ ставав для нас стимулом для молитви про досвіди Божого керівництва.

Кожного дня нова територія, різні люди, різні проблеми, прохання про допомогу, нові досвіди, молитви. А кожної суботи під час програми ЛЄ мали можливість ділитися свіжими досвідами та запалювати членів громад м. Тернопіль, м. Кременець, м. Збараж та с.Камянки.

Час у роботі дуже швидко збіг. І 30 липня прийшов час завершення програми на цій території. Ми були щасливі та задоволені від звершеної праці для Господа та спасіння людей. Оглянувшись назад мимоволі пригадуються слова із Старого Заповіту «до цього місця допоміг нам Господь».

Я вірю що Бог і надалі буде допомагати якщо будемо надію покладати на Нього бо це справа не наша але Божа.

Щиро вдячний всім хто зробив хоча б якийсь вклад чи то продуктами, книгами, чи молитвами у цю програму. Моліться за тих людей в домі яких залишились книги про нашого дорогого Спасителя. І одного разу, слово посіяне через ЛЄ зросте та принесе плоди для Царства Божого.

Чекаю на програмі « Байдарки 2015» наступного року всіх в кого в душі горить хоча б маленький вогник бажання до Літературного Євангелизму.



Cхідний ангел
Восточный Ангел
Книга року
За гранью

Телеканал Надія

Телеканал Надія
ANDROID APPS
IPHONE/IPAD APPS