Я і мій дім будемо служити Господу


13.02.2016

13 лютого в громаді м. Вижниця, що в Чернівецькій області відбувся місіонерський жіночий конгрес присвячений темі: «Я і мій дім будемо служити Господу». Основний напрямок конгресу був, як жінка християнка, до того ж мати, може себе реалізувати в служінні, починаючи від свого дому і за його межами. В конгресі брали участь сестри та брати двох районів – Вижницького та Путильського.

Служіння розпочалося із місіонерського досвіду, де було розказано Кузміч Лілією про те, як Господь турбується про кожного із нас зокрема і як Він керує нашими дорогами та нашими планами. Урок суботньої школи, провела Калинчук М. Г, де було наголошено, що велика боротьба відбувалася під час перебування нашого Спасителя на землі і де Він встояв у цій боротьбі і особливо вона продовжується і буде продовжуватися до Його приходу. Друга частина богослужіння розпочалася жіночим гімном під назвою: «Доторкнись до серця». Із словами привітання звернулася до громади КЖСК Глушківська Ганна звертаючи увагу, що бажання нашого Господа, щоби кожен член Церкви, як чоловіки так і жінки об`єднавшись разом могли приєднатися до цієї великої славної праці проголошення вістки спасіння оточуючим людям. Особливо наголошувалося, що ця праця повинна починатися з нашого дому. Гостем нашої програми була керівник жіночого служіння УУК Ірина Бегас, яка по особливому зверталася Словом Божим наших сердець. Вона наголошувала на важливість служіння як в домі так і в церкві. Мені сподобався її вираз: «Влюбіться в Свою церкву» і служіть в ній, а також вона розповіла про ту велику перевагу, щоб до неї належати. Сестра Ірина розповіла також, як служать Господу сестри із інших країн світу. Чудовим співом доповнювали нашу програму колектив вокальної жіночої групи під керівництвом В. Мельничук, також лунали вірші, які розповідали сестри.

Під кінець суботнього дня сестри розповіли досвіди пережиті із Богом у духовній праці. Всі побачили та відчули гостинність громади Вижниця, бо отримавши духовний хліб, сестри нікого не залишили без тілесного підкріплення. На заключення конгресу була звершена молитва посвячення і благословення на духовну працю, яку промовив пастор Глушківський Олександр. Як на початку так і в кінці конгресу заклик був до кожного, щоб приєднатися до слів Ісуса Навина: «А я і мій дім будемо служити Господу».

Присутні були наповнені приємним враженням і відчуттям ніжних Божих благословінь.



Cхідний ангел
Восточный Ангел
Книга року
За гранью

Телеканал Надія

Телеканал Надія
ANDROID APPS
IPHONE/IPAD APPS