Об’єднані молитвою


22.05.2016

Все почалося близько одного року тому, коли в соціальній мережі “viber” започаткувалася християнська група. Організатори групи запрошували своїх друзів, а ті в свою чергу запрошували своїх. Вона була створена для зручності спілкування, швидкої передачі інформації та згуртування людей для потрібної поїздки в назначений час. Насправді, це було дуже зручно, тому що це економило багато часу, який витрачався на дзінки кожному. Спочатку группа отримала назву “ Місійні поїздки” та згодом її переіменували в “Місійно – Молитовну Групу” З кожним днем кількість учасників зростала. Приєднувались люди з різних куточків світу, які між собою навіть не були знайомі. Хтось писав про свої радощі, хтось про смуток. І вже, якось само собою друзі почали молитися один за одного. Це дуже об’єднало всіх і дало змогу відчувати біль, радість, розчарування та надію друзів, які знаходилися навіть на різних континентах планети. Молитва настільки об’єднала друзів, що надихнула засновників цієї групи провести вечір-спілкування з концертною програмою, який був присвячений саме досвідам “Місійно – Молитовної Групи”. І четвертого червня був проведений даний захід в Церкві Адвентистів Сьомого Дня, що знаходиться в м. Чернівці – Садова. Вечір пройшов на одному диханні! Лунали пісні, вірші, які прославляли Бога. Лунали також і неймовірні досвіди людей, які розповідали про зцілення отримане від Господа. В залі панувала неймовірна атмосфера добра та Божої підтримки, бо насправді всі відчували в усіх цих подіях руку нашого Творця. Дивно, що на початку здавалося, що група була створена для іншої цілі, але тільки Небесний Батько зумів так розгорнути події, щоб відбулося велике об’єднання - об’єднання в молитві.

І хочеться звернутися до тебе дорогий читачу, так саме до тебе! Ти, хто зараз читає ці рядки – не опускай рук, коли тобі важко, пам’ятай, що Господь завжди поруч. Він ніколи тебе не залишить. «Усякою молитвою й благанням кожного часу моліться духом,а для того пильнуйте з повною витривалістю та молитвою за всіх святих…»(До Ефесян 6:18)

Створюй подібні групи, залучай друзів, віддайся в руки Ісуса і через деякий час на цьому місці стоятиме твоя замітка про досвід створення “Місійно-Молитовної Групи”.



Cхідний ангел
Восточный Ангел
Книга року
За гранью

Телеканал Надія

Телеканал Надія
ANDROID APPS
IPHONE/IPAD APPS