Байдарки 2016 рік


23.07.2016

Ісая 52:7 - Які гарні на горах ноги благовісника, що звіщає про мир, що добро сповіщає, що спасіння звіщає…

Водоймища, річки завжди приваблюють людей, та збирають на своїх берегах велику кількість людей які просто хочуть відпочити та весело провести час, але такі місця являються гарною базою також для тих, хто в житті мають гарний план який відкрив їм Бог – приготувати людей до зустрічі з Ним. А ще якщо Бог дарує гарне сонечко та чисте повітря, ну просто не можливо відмовитись від перебування на такому місці, де в палатках на берегу Дністра можна жити, кожного ранку слухати спів різних птахів яких не почуєш дома, проводити ранкові та вечірні Богослужіння, в вечері біля костра розказувати досвіди які Бог подарував особисто, і саме головне коли ти знаєш що служиш для Того хто створив усе це, та хочеш розказати про Нього людям які також можуть радіти життям із Господом.

Cаме в таких умовах у с. Цвітова, що на Франківщині Літературні Євангелисти БК мали можливість звершувати чергову програму « Байдарки 2016» яка проходила з 6 -23 червня. Божі благословення можна було бачили як під час програми, в спілкуванні із різними людьми які цікавилися літературою, купляли та дякували за благовісницьку роботу, а також після завершення по результатах звершеної роботи.

А саме, Бог благословив:

  • Приїзд 20 – 23 ЛЄ
  • Пройти: 26 населених пунктів ( Цвітова, Лука, Сівка-Войнилівська, Діброва, Довжка, Дубовиця, Букачівська Слобода, Букачівці, Тенетники, Новий Мартинів, Старий Мартинів, Мошківці, Різдвяни, Задністрянське, Німшин, Демешківці, Бовшів, Придністров‘я, Поплавники, Суботів, Дорогів, Середнє, Войнилів, Перлівці, Томашівці, Козарі. )
  • Продати: 1 166 книг.
  • Подарувати: 60 шт. - Таємниця старої печери, 250 шт. – Дорога до Христа, 677 шт. – Моя здорова сім‘я, 2 800 шт. – Вічний Скарб, 650 шт. – Скарбничка, 2000 шт – Закон Божий ( листівка А-4 ), 48 шт. – Велика Боротьба, 77 шт. – Флешка

Дорогий друже, брате, сестро якщо ти читаєш цю статтю значить ти не байдужий (жа) до того що відбувається на програмі Літературних Євангелистів які організовуються кожного року на території БК, і тобі приємно читати про результати звершеної роботи, але ти не пережив (ла) особисто ті благословення та досвіди які Господь хоче подарувати саме тобі для духовного зросту. Така можливість є в тебе сьогодні та зараз. Піддатися впливу Святого Духа, прийняти рішення, подзвонити керівнику Видавничого відділу БК за номером 095 88 932 66 та повідомити про твоє рішення стати учасником одного із виїздів на місіонерські території. І тоді, тоді станеться щось неймовірне в твоєму житті. Твої думки в корні поміняються, те що було для тебе найціннішим стане менш цінним, а те що було мало важним стане надто важливим Ти не зможеш сидіти на старому місці та мовчати про те що відбулося. Тоді збудуться слова апостолів: «я не можу мовчати про те що бачили мої очі, та чого торкалися мої руки»…, ти за хочеш духовно зростати, переживати подібні досвіди ще і ще і кожного разу ти будеш казати: то був ніхто інший, як тільки Господь - мій Бог!

Хай Господь благословить кожного з вас !!!



Cхідний ангел
Восточный Ангел
Книга року
За гранью

Телеканал Надія

Телеканал Надія
ANDROID APPS
IPHONE/IPAD APPS