Конгрес на Тернопільщині


27.11.2016

Нехай євангельська звістка звучить в наших церквах, закликаючи їх до всесвітньої діяльності. Нехай у членів Церкви примножиться віра, нехай вони знаходять завзяття у свого Вождя і у своїх невидимих небесних союзників, пізнаючи їх невичерпні ресурси і усвідомлюючи велич тієї справи, в якому вони беруть участь.


Люди, що віддають себе у владу Бога, щоб Він керував ними і направляв їх, будуть вловлювати впевнену ходу тих подій, які відбуваються з Його волі. Натхненні Тим, Хто віддав Своє життя за життя світу, вони вже не стануть посилатися на своє безсилля і вказувати на те, чого вони не можуть зробити. Одягнувшись в небесні обладунки, вони вийдуть вперед у бій, бажаючи працювати для Бога, знаючи, що Його всемогутність заповнить їх потреби» Свідоцтва для Церкви, т.4. с.14. Для того, щоб надихнути членів церкви до активної місіонерської діяльності в передодні святкування 500 річниці Реформації, 5 листопада 2016 року у Тернополі відбувся місіонерський конгрес. Головував на ньому Президент Буковинської Конференції Кирилюк Павло, а допомагав – секретар Пасторської асоціації Буковинської конференції Георгій Головач.
Учасники місіонерського конгресу були місцева громада і представники громад усієї області. Тернопільський хор прославив Господа у піснях, а також можна було почути надихаючий вірш у виконанні Капітанчук Інни. Павло Іванович в ранковому служінні з натхненням звернувся із Слова Божого. Також він розповідав про діяльність, яку здійснювала церква в нашій конференції впродовж 2016 року. Пастор зробив заклик до посвячення, адже багато людей ще не знають Ісуса Христа як свого особистого Спасителя і Друга. І наступний рік, який проходитиме під назвою святкування 500 річниці із часу проголошення Реформації, відкриє багато нових можливостей. А це свідчить про те, що Господь особливим чином благословляє наш край і дає особливі можливості, і коли ми будемо прагнути і просити про злиття Святого Духа, то Він обов’язково Його дасть.


Усі учасники конгресу мали можливість переглянути документальний фільм «Ті, що очікують» про життя та діяльність Церкви. Це надало натхнення порадіти за Церкву, побачити і відчути вплив і роль Святого Духа в її житті і служінні.
В завершенні конгресу була звершена молитва перепосвячення і були сказані слова благословення: «Нехай Господь поблагословить тебе, і нехай Він тебе стереже! Нехай Господь засяє на тебе лицем Своїм, і нехай буде милостивий до тебе! Нехай Господь зверне на тебе лице Своє, і хай дасть тобі мир!» (Чис.6:24-26).


Тож нехай цей час, який ми маємо, буде використаний для рефо-рмації серця, реформації церкви, щоб він був проведений із Ісусом, для Ісуса і силою Ісуса.



Cхідний ангел
Восточный Ангел
Книга року
За гранью

Телеканал Надія

Телеканал Надія
ANDROID APPS
IPHONE/IPAD APPS