ГОСПОДИ, ДОПОМОЖИ!


19.11.2016

 19 листопада в Кельменецькій громаді пройшло особливе служіння. Відбулася зустріч з учнями, вчителями, батьками школи ,,Соломон” м.Чернівці, де навчаються 113 учнів з 1кл. по 7клас. П'ятнадцятеро школярів віком від 7 до 13 років показали цікаві сценки, милозвучне виконання псалмів, гарну дикцію у віршах. Причиною запрошення гостей з навчального закладу стало велике бажання громади смт.Кельменців відкрити на наступний навчальний 2017-2018 р.р.- навчально-виховний комплекс на базі молитовного будинку.

Своїм досвідом отримання всіх прав , дозвільні документи, акредитацію на початок діяльності поділилася директор НВК ,,Соломон” Гайсан Алла Омельянівна. Про саме навчання в школі, про дітей, вчителів, ставлення батьків, учнів до особливого християнського виховання висловилась вчителька початкових класів Горжу Інна Іванівна та заступник з виховної частини НВК Опаєць Надія Василівна. А мати двох учнів школи Лакуста Олена розповіла про навчання. дітей в школі, про їх бажання відвідувати її. Хоча батьку Попадюку Михайлу приходиться возити щодня 3-х синів з села, але він не шкодує. Тому, що діти отримують всі потрібні знання і виховання.

На початку багато труднощів, різних перешкод, негараздів в цій важливій справі, але основна надія на Божу поміч, яка була, є і буде для всього Божого народу. Всі ми і всі наші справи в руках Господа. Ми всі довіряємо Йому, бо знаємо, що ніколи не залишить і не забуде за нас, і за наші і Його справи.



Cхідний ангел
Восточный Ангел
Книга року
За гранью

Телеканал Надія

Телеканал Надія
ANDROID APPS
IPHONE/IPAD APPS