Молодь Буковини на програмі «Що? Де? Коли?» ділилася досвідом, як сповіщати Євангеліє


11.10.2013

У християнському центрі дозвілля Церкви адвентистів сьомого дня в с. Мамаївцях Чернівецької області 28 вересня відбулася молодіжно-місіонерська програма під назвою «Що? Де? Коли?». Захід зібрав понад 150 юнаків та дівчат. Атмосфера урочистості й благоговіння панувала протягом усього вечора, який був не тільки цікавим, але й повчальним і насиченим спілкуванням.

«Хто, як не ми? Що, як не звіщати Євангелія? Коли, як не сьогодні?» — таким був основний лозунг цієї програми. Її учасники впевнені, що події останнього часу розвиваються досить стрімко. Отже, саме зараз той час, коли варто об’єднатися в «армії Христа», щоб благовістити тим, хто ще не знає про Творця неба та землі.

Зі словами настанови та закликом до присутніх звернулися Андрій Воєвідко, директор відділу видавництва, Ігор Тимко, керівник молодіжного відділу Буковинської конференції та пастор Степан Гайсан. Прикрасили зустріч своїм співом молодіжний хор під керівництвом Анжели Глібко, квартет «Сon Anima» та сольні виконання.

Дискусія з залом була особливо цікавою і жвавою. Юнаки й дівчата ділилися особистими досвідами, які отримали під час чотирьох місіонерських виїздів з книгами «Велика боротьба», «Дорога до Христа» та газетою «Вічний скарб». Щирі та яскраві розповіді не тільки зміцнювали віру евангелістів, але й запалювали серця тих молодих людей, які ще не брали участі в подібних акціях. За цей рік у Тернопільській, Чернівецькій та Івано-Франківській області адвентисти розповсюдили 4000 газет «Вічний скарб», 84 книги «Дорога до Христа» та 3008 книг «Велика боротьба».

Молодь Буковини розуміє своє покликання й бажає виконати слова, сказані Христом Своїм учням: «Ідіть по цілому світові та проповідуйте Євангелію всякому творінню» (Мк.16:15). Хоча сьогодні результати від зробленої справи видно далеко не завжди, молодь молиться, щоб жодна книга не була залишена без уваги, щоб життя багатьох людей змінилося, і впевнена, що остаточний результат ми побачимо на Небі.

«“Не військом і не силою” — говорить Святе Письмо, — з такими словами звернулася до учасників заходу одна з лідерів місіонерсько-молодіжного руху Оксана Бабій. — Ми віримо в керівництво Господнє в розпочатій справі й у те, що Дух Святий уже давно приготував серця людей, до яких ми йдемо з книгами. Нам лише потрібно діяти, адже попереду нас іде Господь!».

Майже дві с половиною години промайнули, як декілька хвилин. На згадку про зустріч усі отримали закладки з лозунгом програми. Наостанку молодь спілкувалася, пригощаючись приготованим частуванням.



Cхідний ангел
Восточный Ангел
Книга року
За гранью

Телеканал Надія

Телеканал Надія
ANDROID APPS
IPHONE/IPAD APPS