Особливі гості


21.01.2017

Ходити в гості це звична і приємна справа, адже це робили думаю всі люди. На сторінках Святого Письма можна прочитати історії, в яких описано, що в гості приходили ангели і навіть Сам Господь. Авраам проявив велику гостинність не відаючи, що прийняв ангелів, а потім виявилося, що і Самого Христа. Тому Біблія дає пораду не забувати гостинності.

Так 21 січня в громаді Валя – Кузьмін було справжнє свято проведення суботнього дня, адже в громаду приїхали молоді люди із Магалянського притулку. Обіцянка яку дали брати і сестри при останньому приїзді виконалася, і сім дорогих нам дітей приїхали в гості суботнього дня. Безумовно богослужіння потрібно було адаптовувати для конкретної ситуації, але радість зустрічі перевершила всі незручності. Гості приїхали до нас із своїм співочим репертуаром, всі затамувавши подих слухали псалом «Где ты, прекрасная», у виконанні Артура, який нажаль не бачить, а коли залунала стара румунська пісня про маму на очах присутніх виступили сльози. Молодь громади співала також пісні, було сказане коротке слово про милосердного самарянина, як відображення дій Христа. Для гостей приготовлене було пригощення, але їх вразила не їда, а те що брати та сестри із громади обнімаючи їх говорили, що вони дорогі у Господа. Ми віримо що наша дружба продовжиться, адже ми обіцяли коли потепліє, наших дорогих гостей звозити на пікнік разом із усією громадою. Шановні брати та сестри у Христі, молімся за таких дітей і при можливості даруймо їм радість, та часточку родинного тепла.



Cхідний ангел
Восточный Ангел
Книга року
За гранью

Телеканал Надія

Телеканал Надія
ANDROID APPS
IPHONE/IPAD APPS